Η παγκόσμια κυκλοφορία του Xbox One X θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου, και ήδη η Microsoft ανακοινώνει το πως θα γιορτάσει την έλευση της πιο δυνατής παιχνιδοκονσόλας που έχει κατασκευάσει ποτέ.

Σε δύο εβδομάδες, η Microsoft θα πραγματοποιήσει το «μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του Xbox», με αρκετές εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται σε διαφορετικές χώρες μία ημέρα πριν. Συγκεκριμένα το προηγούμενο βράδυ, τη Δευτέρα στις 6 Νοεμβρίου, η εταιρεία θα διοργανώσει την κεντρική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στην 5η Λεωφόρο, η οποία μάλιστα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Mixer έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν είναι δυνατό να παρευρεθούν.

Διάβασε τα πάντα για τη νέα κονσόλα της Microsoft εδώ.

Η ζωντανή μετάδοση θα είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής του Mixer όχι μόνο στο Xbox One αλλά και από iOS, Android, PC μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή της υπηρεσίας. Στην Ευρώπη η Microsoft θα διοργανώσει τρεις μεγάλες εκδηλώσεις σε κεντρικές χώρες όπως στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία με πολλά δώρα και τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την πρώτη τους επαφή με «το πραγματικό 4K gaming».