Επίσημο είναι πλέον το Moto Z Play 2, η νέα γενιά του αρθρωτού smartphone της Lenovo που εντυπωσίασε πέρσι με τις δυνατότητες του.

Το Moto Z Play 2 έρχεται με ελάχιστες αλλαγές στο σχεδιασμό, αλλά με σημαντικές βελτιώσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αρχικά διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης Full HD ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 626 με 3 ή 4GB μνήμης ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει ο χρήστης. Η χωρητικότητα είναι στα 32 ή τα 64GB, επεκτάσιμη ενώ η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 12MP και διάφραγμα f/1.7 για πολύ καλές φωτογραφίες σε σκοτεινά μέρη.

Η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5MP όμως η χωρητικότητα της μπαταρίας πέφτει σημαντικά από τα 3510mAh στα 3000mAh. Όλα τα περσινά Moto Mods είναι συμβατά και με τη νέα γενιά, ενώ η Lenovo διαθέτει και κάποια νέα φέτος άκρως ενδιαφέροντα. Ξεχωρίζει το MotoGamePad που μετατρέπει τη συσκευή σε φορητή παιχνιδομηχανή για πολύ πιο εύκολο χειρισμό των παιχνιδιών που θα κατεβάσετε από το Play Store, το TurboPower Pack που επεκτείνει την αυτονομία με μία δεύτερη μπαταρία χωρητικότητας 3490mAh, καθώς και τη δεύτερη γενιά του SoundBoost Moto Mod της JBL για κορυφαίο ήχο.

Το Moto Z Play 2 κυκλοφορεί αυτό το μήνα στη Βραζιλία με τιμή περίπου $550 και το περιμένουμε στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι.