Επίσημο είναι πλέον το νέο smartphone της κινεζικής Meizu M6 το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Κίνα με τιμή περίπου στα $110.

Για την τιμή του, το Meizu M6 διαθέτει μερικά πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως οθόνη 5,2 ιντσών με HD ανάλυση, οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,5 GHz, καθώς και μνήμη 2 ή 3GB ανάλογα με την έκδοση. Αντίστοιχα ο αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται στις δύο εκδόσεις στα 16 ή στα 32GB.

Στο πίσω μέρος διακρίνουμε την κύρια κάμερα των 13MP που σύμφωνα με την εταιρεία χαρίζει πολύ καλά χρώματα στις λήψεις μας, ενώ για τις selfies θα πρέπει να στηριχτούμε σε κάμερα των 8MP. Μεταλλική κατασκευή και εμφάνιση που μοιάζει αρκετά στο iPhone είναι δύο ακόμα χαρακτηριστικά του M6, με το βάρος του να κυμαίνεται περίπου στα 140 γραμμάρια.

Τρέχει την έκδοση 7.0 Nougat της πλατφόρμας του Android, και όπως σε κάθε smartphone της έτσι και σ’ αυτό, η Meizu έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον, το FlyME 6.0 UI. Η αυτονομία της συσκευής κυμαίνεται περίπου στη μία ημέρα εξαιτίας της μπαταρίας των 3.070mAh.

Η Meizu αναμένεται να διαθέσει μέχρι το τέλος του χρόνου το M6 και σε άλλες αγορές εκτός Κίνας.