Νέο smartphone και για την Honor, η οποία ανακοίνωσε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα φέρει στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας το Honor 9X, το διάδοχο του υπερεπιτυχημένου Honor 8X.

Χωρίς να θέλει να χαλάσει τη συνταγή που έκανε τον προκάτοχό του best seller σε πολλές αγορές, η Honor εξοπλίζει το νέο της smartphone για τη μεσαία κατηγορία με IPS οθόνη 6.59 ιντσών, και ανάλυση 1080 x 2340. Και σ’ αυτό το μοντέλο η Honor επιλέγει να κόψει τα περιθώρια όμως με μια πολύ σημαντική διαφορά με τον ανταγωνισμό αφού δεν υπάρχει κάποια οπή στο πάνω μέρος. Ο λόγος είναι ότι η κινεζική εταιρεία επιλέγει να τοποθετήσει την εμπρόσθια κάμερα στο εσωτερικό της συσκευής, και η οποία εμφανίζεται με pop-up μηχανισμό.

Στο εσωτερικό υπάρχει το Kirin 710F SoC με 4GB μνήμη και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η αυτονομία της συσκευής αναμένεται να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 4.000mAh η οποία υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε συνολικά τρεις κάμερες, με την κύρια να έχει ανάλυση 48MP  με διάφραγμα f/1.8 ενώ δεν λείπει και ο υπερευρυγώνιος φακός των 8MP αλλά και ο αισθητήρας βάθους των 2MP για λήψεις bokeh.

Το Honor 9X τρέχει Android 9, περιλαμβάνει κανονικά όλα τα Google Play Services και το Play Store, και η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 250 και 300 ευρώ.