Ντεμπούτο στην αγορά κάνει σήμερα το Honor V10 το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα. Στην ουσία το Honor V10 αποτελεί ένα συνδυασμό Mate 10 και Mate 10 Pro, έχοντας φθηνότερη τιμή και από τα δύο μοντέλα αλλά και ένα πιο μοντέρνο σχεδιασμό μιας και απευθύνεται όπως κάθε Honor μοντέλο, στους millenials.

Με οθόνη 5,99 ιντσών τεχνολογίας LCD, ανάλυση 1080 x 2160, το Honor V10 έχει ελάχιστα περιθώρια στο εμπρόσθιο μέρος όπως άλλωστε και το Mate 10 ενώ ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος. Στο εσωτερικό υπάρχει το Kirin 970 chipset με 6GB μνήμη και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Παραμένει η θύρα ακουστικών ενώ μία ακόμη ομοιότητα με τα ανώτερα μοντέλα της Huawei είναι η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, προιόν συνεργασίας με τη γερμανική Leica. Οι αισθητήρες των 16 και 20MP χαρίζουν σύμφωνα με την εταιρεία εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με τη selfie κάμερα να διαθέτει αισθητήρα 13MP.

Κυκλοφορεί αρχές Δεκεμβρίου στην Κίνα ενώ το ίδιο διάστημα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωσή του για την Ευρωπαϊκή αγορά και συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου.