Λίγο πριν να εκπνεύσει η χρονιά, η Huawei κυκλοφορεί ακόμα ένα νέο smartphone για τη σειρά Honor. To Honor 9 Lite παρουσιάστηκε στην Κίνα και αποτελεί μια οικονομική πρόταση με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Εκτός από τη μοντέρνα εμφάνιση, κοινό χαρακτηριστικό όλων των Honor μοντέλων, το Honor 9 Lite έρχεται με οθόνη 5,65″, Full HD+ ανάλυση και αναλογία διαστάσεων 18:9.

Στο εσωτερικό υπάρχει το Kirin 659 chipset με 0κταπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 2,36GHz. Ανάλογα με την έκδοση, διαθέτει 3 ή 4GB μνήμη ενώ αντίστοιχα και ο αποθηκευτικός χώρος διαμορφώνεται σε 32 ή 64GB. Έκπληξη αποτελεί για ένα οικονομικό smartphone η παρουσία δύο καμερών όχι μόνο στο πίσω μέρος αλλά και στο εμπρόσθιο.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Το Huawei Nova 2s θα έχει 4 κάμερες και αναλογία 18:9

Συγκεκριμένα η Huawei και στις δύο πλευρές ενσωματώνει δίδυμο αισθητήρων με ανάλυση 13 και 2MP που μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή βίντεο στη Full HD ανάλυση. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα, την Ινδία και τη Ρωσία μέχρι το τέλος του έτους και θα περάσει στην Ευρώπη μέσα στον Ιανουάριο.