Η οικονομική σειρά smartphone της Xiaomi, τα Redmi, αποτελούν από τις πιο συμφέρουσες αγορές στην αγορά, κάτι που ισχύει και για το νέο Redmi 8A.

Το νέο Redmi 8A έρχεται με βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του, διατηρώντας την ίδια πολύ καλή τιμή η οποία στην Ελλάδα θα κυμανθεί σύμφωνα με πληροφορίες στα επίπεδα του Redmi 7A (€119). Με οθόνη 6.22 ιντσών τεχνολογίας IPS και με ανάλυση HD+, το 8A κερδίζει αρχικά το στοίχημα της εμφάνισης, αφού τα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης είναι ελάχιστα, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε συσκευές τόσο φθηνές.

Διάβασε επίσης: Το OnePlus 7T εξοπλίζεται με τριπλή κάμερα, οθόνη 90Hz και επεξεργαστή Snapdragon 855+.

Πάνω στην οθόνη, πίσω από μια μικρή οπή βρίσκεται η εμπρόσθια κάμερα των 8MP και η οποία μπορεί να κάνει λήψη ικανοποιητικών selfies. Καρδιά του Redmi 8A είναι ο Snapdragon 439 της Qualcomm με 2 ή 3GB μνήμη, και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η αυτονομία της συσκευής αναμένεται σε πολύ υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας με την απίστευτη χωρητικότητα των 5.000mAh, η οποία μάλιστα υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση 18W.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η Samsung δίνει οδηγίες για τη σωστή χρήση του Galaxy Fold.

Το Redmi 8A αναμένεται και στην ελληνική αγορά μέσα στον Νοέμβριο.