Όχι μία αλλά τρεις νέες GoPro HERO7 action κάμερες παρουσίασε σήμερα η εταιρεία, η κορυφαία στο χώρο των action cameras.  Ο λόγος για τις Hero 7 Black, Hero 7 Sliver και Hero 7 White, οι οποίες απευθύνονται και σε επαγγελματίες που θέλουν κορυφαίες επιδόσεις από την κάμερα δράσης τους αλλά και σε όσους δεν έχουν μεγάλες ανάγκες.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, το Black μοντέλο είναι το κορυφαίο της σειράς, με δυνατότητα εγγραφής σε 4K ανάλυση και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Η σημαντική διαφορά της νέας έκδοσης είναι η λειτουργία Hypersmooth, όπου η σταθεροποίηση του βίντεο είναι αρκετά καλύτερη και σύμφωνα με την GoPro, «λες και η κάμερα είναι τοποθετημένη σε gimbal».

Η ανάλυση της Hero 7 Black είναι στα 12MP με πολύ καλή ποιότητα λήψεων ενώ τα Silver και White μοντέλα έρχονται με 10MP αισθητήρα. Επιπλέον το Silver μοντέλο υποστηρίζει εγγραφή βίντεο στην 4Κ ανάλυση αλλά στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ η ανώτερη ανάλυση εγγραφής του White μοντέλου είναι στην 1440p ανάλυση.

Και οι τρεις προτάσεις της GoPro υποστηρίζουν αδιαβροχοποίηση έως τα 10 μέτρα, έχουν οθόνη αφής 2 ιντσών καθώς και λειτουργίες όπως hyperlapse, slow motion (στο Black μοντέλο είναι 8x και στα υπόλοιπα 2x).  Τις περιμένουμε στην αγορά πολύ σύντομα, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Η τιμή της Hero 7 White έχει οριστεί στα €249, της Hero 7 Silver στα €349 ενώ του Black μοντέλου στα €449.