Ναι, μπορεί ακόμα να σκεφτόμαστε διακοπές και ακρογιαλιές, όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν… ερευνούν. Σαν βγεις στην αναζήτηση οικιακών συσκευών, αποκλείεται να μην έχεις βρεθεί μπροστά σε εντοιχιζόμενα μοντέλα φούρνων, που αποδεικνύονται φουλ πρακτικά και σωτήρια για μικρούς χώρους. Αν, λοιπόν, ψάχνεις τις καλύτερες επιλογές για ανακαίνιση και αλλαγή, πάμε να δούμε κορυφαίες προτάσεις για τη νέα σου κουζίνα!

 

Ψήσιμο x3 πανεύκολα!

Αρχή με τον φούρνο HB513ABR00 της Siemens, που έρχεται μαζί με την κεραμική εστία ET645HE17. Χάρη στην τεχνολογία fastPreheat ο φούρνος φτάνει ταχύτατα στην κατάλληλη θερμοκρασία για ψήσιμο ενώ η επίστρωση με ανθρακί εμαγιέ κάνει το καθάρισμά του κάτι παραπάνω από εύκολο. Μα το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι το 3D hotair Plus, δηλαδή η δυνατότητα να ψήνει ταυτόχρονα 3 διαφορετικά φαγητά χωρίς να αναμειγνύονται οι ευωδιές τους.

Ανακαίνιση και αλλαγή!

Σειρά παίρνει ο φούρνος PH10M40X0 της PITSOS, που έρχεται μαζί με έναν πολύτιμο βοηθό, την εστία CRE645S06. Τοποθετείται σε όποιο ύψος σε εξυπηρετεί, για να μη χρειάζεται να σκύβεις κατά το μαγείρεμα. Και εδώ έχουμε ψήσιμο σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα, χάρη στην τεχνολογία ThermoFlow, ενώ το σύστημα εξαερισμού στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας εξασφαλίζει την ισορροπία που χρειάζεσαι για απαλό μεν αλλά σε βάθος μαγείρεμα.

Ο κομψός…

Περνάμε στον φούρνο B1ACC2AN0 της NEFF, που έχει ως… δυνατό χαρτί το έξυπνο σύστημα θερμού αέρα CircoTherm®, που εξασφαλίζει ταυτόχρονο ψήσιμο σε 3 επίπεδα. Χάρη στο σύστημα Easy Clean παρέχει γρήγορο, απλό και οικονομικό (από άποψη ενέργειας) καθαρισμό του εσωτερικού του ενώ μαζί με την εστία T36BB40N1 φτιάχνουν ένα άκρως πρακτικό σετ, που δίνει minimal όψη στην κουζίνα σου κερδίζοντας παράλληλα χώρο.

… και ο «έξυπνος»!

Και κλείνουμε με τον φούρνο Series 4 HBA513BS00 της BOSCH, που επίσης πετυχαίνει ταυτόχρονο ψήσιμο σε 3 επίπεδα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας με το σύστημα 3D Hotair. Η LED οθόνη του κάνει τη χρήση του παιχνιδάκι ενώ οι βυθιζόμενοι διακόπτες βοηθούν το καθάρισμα της πρόσοψης. Μαζί με την εστία PKE645D17E πιάνουν κορυφή σε απόδοση!

Ζήσε smart με εντοιχιζόμενες συσκευές!