Όπως θα μπορούσε να καταλάβει κανείς, το νέο smartphone της Energizer δεν θα μπορούσε να έχει μικρή μπαταρία. Ως το βασικό στοιχείο που ξεχωρίζει, το Energizer Hardcase H590S έχει μεγάλη μπαταρία 5800mAh και μόλις παρουσιάστηκε στην έκθεση MWC 2018.

Η εταιρεία που έγινε γνωστή σε εμάς χάρη στις υψηλής ποιότητας αλκαλικές μπαταρίες της, κυκλοφορεί ένα smartphone όπου δεν θα χρειαστεί να το φορτίζεις καθημερινά. Με τα περίπου 4000mAh να αποτελούν ένα premium χαρακτηριστικό high-end συσκευών, τα 5800mAh του Energizer Hardcase H590S είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η Energizer σκοπεύει να δώσει στην κυκλοφορία το νέο της smartphone το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της τιμής όπως δεν γνωρίζουμε και σε ποιες χώρες σκοπεύει να το δώσει σε κυκλοφορία.

Energizer Hardcase H590S

Το σασί του τηλεφώνου είναι αρκετά ανθεκτικό και λίγο μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλες συσκευές. Διαθέτει οθόνη 5.9’’ η οποία προστατεύεται με Gorilla Glass 3 ενώ έχει ανάλυση Full HD και αναλογία 18:9. Αν και είναι πιο παχύ από άλλα smartphones με τα ίδια χαρακτηριστικά, το πίσω μέρος της συσκευής είναι ανάγλυφο ώστε να κολλάει πραγματικά στα χέρια.

Το εξωτερικό του περίβλημα είναι ανθεκτικό τόσο στις πτώσεις από ύψος ενός μέτρου όσο και στο νερό, αφού διαθέτει πιστοποίηση IP68. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το βάλεις κάτω από το νερό σε βάθος έως και 1.5 μέτρο και για 30 συνεχόμενα λεπτά.

Το smartphone της Energizer διαθέτει συνολικά 4 κάμερες. Οι 2 βασικές στο πίσω μέρος βασίζονται σε αισθητήρες των 16MP & 0.3MP ενώ οι εμπρόσθιες selfies έχουν ανάλυση 13MP & 0.3MP.

Η επεξεργαστική ισχύς του H590S έρχεται από τον Snapdragon 450 ενώ συνδυάζεται με 6GB μνήμης RAM αλλά και εντυπωσιακό αποθηκευτικό χώρο 128GB. Λόγω του ότι ο επεξεργαστής ανήκει στην κατηγορία των mid-range συσκευών, η μπαταρία των 5800mAh θα διατηρήσει το τηλέφωνο ενεργό για 2 ημέρες προτού χρειαστεί να το φορτίσεις.

Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι η Energizer διαθέτει και δική της αποκλειστική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, με αποτέλεσμα να κερδίσεις μερικές ώρες παραπάνω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση MWC 2018.