Η Samsung αναμένεται να έχει μία από τις μεγαλύτερες παρουσίες στην έκθεση CES 2020 η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 7 Ιανουαρίου.

Παραδοσιακά η νοτιοκορεατική εταιρεία, φιλοξενεί στον εκθεσιακό της χώρο διάφορα επιτυχημένα projects του “C-Lab Inside”, το οποίο αποτελείται από φιλόδοξες startups. Σύμφωνα με τη Samsung, στη CES 2020 θα συμμετέχουν 4 startups καθένα από τα οποία αναμένεται να επιδείξει διάφορες καινοτομίες που ίσως φτάσουν και στα ράφια των καταστημάτων τα επόμενα χρόνια με το brand της Samsung.

Αυτά σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι: το SelfieType, μια εφαρμογή εικονικού πληκτρολογίου που χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα, το Hyler, έναν έξυπνο στυλό υπογράμμισης που μετατρέπει ένα εκτυπωμένο κείμενο σε ψηφιακό, το Becon, μια οικιακή λύση για την φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής ενάντια στην απώλεια μαλλιών, το SunnySide, μια συσκευή για τεχνητό φως ηλίου σε σχήμα παραθύρου και το Ultra V, έναν υπεριώδη αισθητήρα και υπηρεσία παρακολούθησης.

Συνολικά 40 projects από απόφοιτους του προγράμματος έχουν «αποφοιτήσει» από την πρωτοβουλία αυτή της Samsung, αποτελώντας πλήρως λειτουργικές start-up επιχειρήσεις, ανεξάρτητες από την εταιρεία.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της CES από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου.