Το Super Mario Bros που πρωτοκυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1985, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, με το ενδιαφέρον μιας μερίδας κόσμου να παραμένει αναλλοίωτο ακόμα και για ….πειραματισμούς.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον project γύρω από το παιχνίδι, είναι αυτό που δημιούργησε ο Abhishek Singh, προγραμματιστής στο επάγγελμα, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την επαυξημένη πραγματικότητα. Ο Singh συνδυάζοντας αυτά τα δύο στοιχεία, καταφέρνει να φέρει την πρώτη πίστα του Super Mario Bros στον κανονικό κόσμο, με τη βοήθεια των Hololens της Microsoft. Έτσι ο παίκτης μπορεί να κινηθεί σε κάποιο εξωτερικό χώρο, με τα Hololens να αναλαμβάνουν να του εμφανίσουν στο περιβάλλον κάποια γνωστά εικονικά στοιχεία του παιχνιδιού όπως τα τουβλάκια και οι χαρακτηριστικοί εχθροί.

Ο παίκτης φορώντας το Hololens, καλείται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες όπως αν έπαιζε το παιχνίδι στην NES κονσόλα του,  με τα περίεργα βλέμματα των περαστικών να είναι σίγουρα πολλά όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο το οποίο γυρίστηκε στο Central Park.