Η μεγαλύτερη ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν των Marvel Studios, οι «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη», πλησιάζει, με την Disney να κάνει την προσμονή ακόμα μεγαλύτερη κυκλοφορώντας το δέύτερο και τελευταίο trailer για την ταινία.

Σε αυτό, η Marvel έχει εστιάσει στο παρελθόν, με τον Iron Man να κάνει μια μικρή αναδρομή πως όλα ξεκίνησαν, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο με τα δρώμενα του Infinity War όπου ο Thanos αφάνισε το μισό πληθυσμό της ζωής στο συμπάν.

Στις ελάχιστες σκηνές που βλέπουμε στο trailer από τη νέα ταινία, ξεχωρίζει ακόμα ο Hawkeye, η Black Window, o Captain America αλλά και η Captain Marvel που όπως φαίνεται, καλείται και αυτή στο πλευρό των υπόλοιπων Εκδικητών προκειμένου να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Με την ταινία αυτή, η Marvel θα ολοκληρώσει μια πορεία 23 συνολικά ταινιών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων γνώρισε τεράστια εισπρακτική επιτυχία παγκοσμίως, γεμίζοντας τα ταμεία της Disney. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες την Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου και σε 3D.