Οι φίλοι της Nintendo θα πρέπει να ετοιμάζονται για την E3, με την Ιαπωνική εταιρεία να ανακοινώνει τα πλάνα της για τη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο.

Αρχικά η Nintendo θα διοργανώσει δύο τουρνουά, το Splatoon 2 World Championship και το Super Smash Bros. Ultimate World Championship  στις 8 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει η παραδοσιακή εκπομπή Nintendo Direct στις 11 Ιουνίου στις 7:00μμ ώρα Ελλάδος, όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει όλους τους νέους τίτλους για το Switch αλλά και για τις φορητές της κονσόλες.

Διάβασε επίσης: Η Samsung θα κυκλοφορήσει μελλοντικά smartphones με αισθητήρες 64MP & 48MP

Αυτό που διευκρινίζει από τώρα πάντως η Nintendo είναι ότι η παρουσίαση, θα εστιάσει αποκλειστικά στους νέους τίτλους παιχνιδιών, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε οποιαδήποτε ανακοίνωση νέου μοντέλου Switch στην Ε3. Αντί για κάποια νέα κονσόλα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τίτλους όπως τα Super Mario Maker 2, Pokemon Sword and Shield αλλά και την τελευταία έκδοση του Link’s Awakening.

Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα να μάθουμε περισσότερα για το Fire Emblem: Three Houses, Persona 5 αλλά και το Scramble: The Phantom Strikers.