Η Sony αποκάλυψε για πρώτη φορά το παιχνίδι Spider-Man πριν 2 χρόνια στην E3, το οποίο και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες φετινές αποκλειστικότητες του PlayStation 4.

Στη φετινή E3, οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να έχουν μια πολύ καλή άποψη του παιχνιδιού το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου όπως άλλωστε έχει ανακοινωθεί εδώ και 2 μήνες.

Διάβασε επίσης: Το Assassin’s Creed μας ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα

Με βάση τις πρώτες αναφορές από τα σχετικά μέσα, η Insomniac Games που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχει καταφέρει να μεταφέρει απόλυτα τη δράση που ακολουθεί κάθε δραστηριότητα του Spider-Man. Σ’ αυτή περιλαμβάνεται η δυνατότητα του να αιωρείται ανάμεσα στα κτίρια, με τη χρήση του ιστού που πετάει από τα χέρια του ο ήρωας της Marvel.

Ο ανοιχτός κόσμος του παιχνιδιού ξεχωρίζει για την εξαιρετική λεπτομέρεια που διαθέτει ενώ και το σύστημα μαχών, διαθέτει αρκετές κινήσεις και μοιάζει αρκετά με ότι έχουμε δει σε ταινίες του Spider-Man.

Στις διάφορες αποστολές που θα κληθείτε ως Spider-Man να φέρετε εις πέρας, οι στόχοι είναι αρκετοί και διαφορετικοί, με τους διάφορους κακούς που γνωρίζουμε από τα κόμικ, να κάνουν την εμφάνισή τους.