Το Assassin’s Creed Odyssey είναι πλέον επίσημο και με τη βούλα και θα κυκλοφορήσει τις 5 Οκτωβρίου 2018. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Ubisoft στην έκθεση E3 2018 επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν το παιχνίδι να διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα.

Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία ενώ μαζί με την απλή έκδοση, θα είναι διαθέσιμη και η Ultimate Edition η οποία θα περιλαμβάνει κάποια επιπλέον ψηφιακά αντικείμενα όπως επίσης και περισσότερες αποστολές.

Διάβασε επίσης: Η Sony κάνει δώρο το Black Ops 3 για τους συνδρομητές του PS Plus

Όσο αφορά την πλοκή του παιχνιδιού, θα παίζεις σαν ένας εξόριστος Σπαρτιάτης ο οποίος είναι πλέον μισθοφόρος, ενώ θα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ δύο χαρακτήρων, τον Αλέξιο και την Κασσάνδρα. Όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα Assassin’s Creed, έτσι και το Odyssey θα είναι ένα Open-World παιχνίδι που θα σου επιτρέψει να εξερευνήσεις την Αρχαία Ελλάδα.

Βέβαια, ανάλογα τις αποφάσεις που παίρνεις κατά τη διάρκεια των αποστολών, ο κόσμος γύρω σου θα προσαρμόζεται σε αυτές, κάτι που θα κάνει είτε πιο δύσκολα είτε πιο εύκολα για εσένα να ολοκληρώσεις τη βασική ιστορία.

Κι αν απογοητεύτηκες με το Origins που δεν είχε επικές μάχες στη θάλασσα, το Odyssey συμπεριλαμβάνει και το Αιγαίο Πέλαγος στο οποίο θα έχεις πολλές ευκαιρίες να πολεμήσεις με πλοία.