Η Sony στην E3 2017 δεν παρουσίασε κάποια νέα κονσόλα ή αξεσουάρ, αλλά σίγουρα έκλεψε τις ματιές όλων με όλα τα νέα παιχνίδια που βρίσκονται στα σκαριά, για το PS4. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά trailer ήταν αυτό του God Of War, στο οποίο βλέπουμε τον Kratos να ξεκινάει ένα νέο ταξίδι με τον γιο του.

Εντυπωσιακό ήταν επίσης και το gameplay trailer του νέου επεισοδίου Spider-Man. Πολύ δράση, πολλά μέτρα ιστού και όπως φαίνεται, οπτικά είναι πανέμορφο.

Διάβασε επίσης: Έρχεται το Forza Motorsport 7

Επίσης, το Shadow Of the Colossus βρίσκεται καθοδόν για το PS4, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2018. Και για όσους περίμεναν εξελίξεις για το Virtual Reality headset PlayStation VR, δεν έμειναν δυσαρεστημένοι αφού ήδη ετοιμάζονται παιχνίδια όπως τα Skyrim, Star Child, Bravo Team, Moss και The Inpatient.

Ακόμη, η Sony παρουσίασε το PlayLink μέσα από το οποίο θα μπορούν όλοι να παίξουν παιχνίδια, χρησιμοποιώντας το smartphone. Παιχνίδια όπως τα That’s You, Hidden Agenda, Frantics, Singstar Celebration και Knowledge Power, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε όσους δεν παίζουν τόσο συχνά 3D παιχνίδια αλλά προτιμούν αυτά με κάρτες ή επιτραπέζια.

Days Gone

Shadow of the Colossus

God Of War

Spider-Man

Horizon Zero Dawn – The Frozen Wilds

Monster Hunter World

Call of Duty WWII

Uncharted – The Lost Legacy

Detroit – Become Human

Moss