Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την παρουσίασή της η Sony, στα πλαίσια της έκθεσης E3, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το gameplay του God of War για το PlayStation 4.

Αποτελώντας μία από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών στο PlayStation, το νέο God Of War έρχεται με ανανεωμένα γραφικά, ενώ η όλη ιστορία θα διαδραματίζεται στη Βαλχάλα, με στοιχεία από την Σκανδιναβική μυθολογία. Στο gameplay video, βλέπουμε τον κεντρικό ήρωα του παιχνιδιού, τον Kratos, εμφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία αλλά πάντα αποτελεσματικό στις μάχες, να παραδίδει μαθήματα κυνηγιού στο γιο του.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, ο χειρισμός του Kratos έχει βελτιωθεί σημαντικά, με τα δυνατά χαρτιά των παιχνιδιών God of War να παραμένουν. Ειδικά το μέγεθος του κόσμου μέσα στο οποίο διαδραματίζεται το παιχνίδι έχει αυξηθεί σημαντικά από τους προηγούμενους τίτλους, με τον χρήστη να απολαμβάνει τα γραφικά τα οποία είναι ισάξια των δυνατοτήτων του PlayStation 4.

Για την ώρα η Sony δεν ανακοινώνει το πότε θα φτάσει το νέο God of War στις κονσόλες των απανταχού κατόχων PlayStation 4, αναφέροντας μόνο ότι αυτό θα γίνει «σύντομα».