Το LG TwinWash, το ξεχωριστό πλυντήριο ρούχων της LG το είδαμε το Σεπτέμβριο του 2016 στην έκθεση IFA όπου και κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο πλύσιμο ρούχων.

Πλέον, τα νέα μοντέλα FH4G1BCS2 και FH6G1BCH2N (πλυντήριο στεγνωτήριο)  έρχονται και στην Ελλάδα επιτρέποντάς την ταυτόχρονη πλύση δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων κάτι σίγουρα αρκετά πρακτικό για ένα νοικοκυριό. Όλα τα πλυντήρια της σειράς ξεχωρίζουν για τους δύο κάδους πλύσης που διαθέτουν, οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις ταυτόχρονα. Παράλληλα με την ταυτόχρονη πλύση δύο φορτίων, τα νεώτερα TwinWash πλυντήρια μειώνουν σημαντικά το χρόνο πλύσης – ολοκληρώνοντας και τους δύο κύκλους πλύσης σε χρόνο ρεκόρ μόλις 49 λεπτά .

Το κύριο πλεονέκτημα του δεύτερου και μικρότερου κάδου πλύσης 2 κιλών είναι ότι σε αυτόν μπορούν να τοποθετηθούν μικρά σε μέγεθος ρούχα, ευαίσθητα ή ιδιαίτερα που απαιτούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις πλύσης, όπως τα εσώρουχα ή τα ρούχα για μωρά, καθώς και μικρότερα φορτία – μαξιλαροθήκες και πετσέτες.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το επαναστατικό LG TWINWash στους Έλληνες καταναλωτές», δήλωσε κ. Μάνθος Πάγκαλος, Senior Sales Manager, Home Appliances, της LG Electronics Hellas. «Το νέο πλυντήριο επιτρέπει στους χρήστες να πλύνουν ταυτόχρονα δύο ξεχωριστά φορτία, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ευελιξία. Συνεχίζοντας να παράγει ανώτερες συσκευές, η LG στοχεύει να προσφέρει στους χρήστες απόλυτη ευκολία παράλληλα με εξαιρετικές επιδόσεις».