Το λανσάρισμα της video streaming υπηρεσίας της Disney+ θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική και σε ελάχιστες ακόμα χώρες στις 12 Νοεμβρίου.

Το Disney+, η απάντηση του γίγαντα της ψυχαγωγίας στο Netflix, αναμένεται με ανυπομονησία εδώ και αρκετό καιρό, με την εταιρεία να ανακοινώνει σταδιακά τα σημαντικά κομμάτια που απαρτίζουν την υπηρεσία όπως το περιεχόμενο αλλά και την τιμή της.

Αυτή έχει οριστεί στα €6,99 το μήνα και αυτή την εβδομάδα μαθαίνουμε ότι θα επιτρέπει με μία συνδρομή τη δημιουργία έως 7 προφίλ, αλλά και την ταυτόχρονη αναπαραγωγή περιεχομένου σε έως 4 συσκευές. Μάλιστα η αναπαραγωγή μπορεί να γίνεται στην ανώτερη ανάλυση (4K), ένας συνδυασμός που κάνει την πρόταση της Disney αρκετά ανταγωνιστική έναντι στον κύριο αντίπαλο, το Netflix.

Διάβασε επίσης: Είναι αυτό το PlayStation 5 ή απλά η Sony το χρησιμοποιεί ως devkit;

Με την πρόσφατη αύξηση στο τιμολόγιό του, το Netflix χρεώνει το ποσό των €13,99 μηνιαίως για δυνατότητα αναπαραγωγής σε έως 5 άτομα ταυτόχρονα και με 4K ανάλυση, μια τιμή διπλάσια δηλαδή από αυτή της Disney.

Η νέα streaming υπηρεσία αναμένεται να περιέχει αρκετές πρωτότυπες σειρές αλλά και ταινίες από τα στούντιο που έχει ήδη η Disney στο δυναμικό της και συγκεκριμένα από την ίδια τη Disney, τη Marvel, της LucasFilm και την Pixar. Συνολικά με το λανσάρισμα της, η υπηρεσία θα περιέχει 500 ταινίες και 7.500 τηλεοπτικά επεισόδια.

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Disney+ θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου μόνο στην Ολλανδία ενώ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις σημαντικότερες αγορές σε διάστημα 2 ετών.