Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν PS4 online multiplayer παιχνίδι στην αγαπημένη τους κονσόλα, δίνει η Sony τις επόμενες ημέρες στους κατόχους PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro.

Συγκεκριμένα από τις 15 έως τις 20 Νοεμβρίου, η Sony διοργανώνει το PS Plus Open Multiplayer Event, ένα συναρπαστικό πενθήμερο όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν να παίξουν διαδικτυακά το αγαπημένο τους παιχνίδι χωρίς να είναι ενεργοί συνδρομητές PS Plus.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια για το PS4

Η Sony διευκρινίζει ότι η προσφορά αφορά μόνο το Online multiplayer παιχνίδι και όχι κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του PlayStation Plus όπως το κατέβασμα των δωρεάν παιχνιδιών. Σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία, η υπηρεσία PlayStation Plus διαθέτει περισσότερους από 26,4 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, με τα ενεργά μέλη να έχουν μοναδικές, αποκλειστικές δυνατότητες και πλεονεκτήματα, όπως το PS4 online multiplayer, δύο παιχνίδια PS4 κάθε μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση, αποκλειστικές εκπτώσεις, 10GB online αποθήκευσης και παιχνίδια μπόνους, όπως τον τίτλο Until Dawn: Rush of Blood για το PlayStation®VR (PS VR), αλλά και το ολοκαίνουργιο That’s You! από τη σειρά τίτλων για  το PlayLink.

Η δωρεάν πρόσβαση στο PS Plus θα είναι εφικτή από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου μετά τις 12:00 π.μ. και μέχρι την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 12:00 π.μ. ώρα Ελλάδος.