Η DJI παρουσίασε στην έκθεση της IFA 2017 τις ανανεωμένες εκδόσεις των διάσημων drone της DJI Phantom 4 Pro Obsidian και DJI Mavic Pro Platinum.

Η αρχή της παρουσίασης έγινε με το Mavic Pro Platinum το οποίο σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, έχει μεγαλύτερη αυτονομία κατά 10% ενώ κατά τη διάρκεια των πτήσεων παράγει λιγότερο θόρυβο.

Η DJI δημιούργησε νέα, πιο αποτελεσματικά μοτέρ που δίνουν αυτονομία έως και 30 λεπτά. Την ίδια στιγμή οι ανασχεδιασμένοι έλικες με τις καμπυλωτές προς τα επάνω άκρες, κάνουν το drone έως 60% πιο αθόρυβο.

Το DJI Mavic Pro Platinum αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά με τιμή κοντά στα $1100 ενώ θα υπάρξει και έκδοση Fly More Combo με δεύτερη μπαταρία, έξτρα έλικες, τσάντα μεταφοράς και τηλεχειριστήριο στα $1400.

DJI Phantom 4 Pro Obsidian

DJI Phantom 4 Pro Obsidian – Σχεδιασμένο για επαγγελματίες

Το δεύτερο στη σειρά drone της DJI διαθέτει πολύ ανθεκτικά κομμάτια από μαγνήσιο ενώ ο φακός της κάμερας μπορεί και απωθεί αποτελεσματικά τόσο τα δακτυλικά αποτυπώματα όσο και σκόνες κατά τη διάρκεια της πτήσης, για τέλεια ορατότητα.

Μία ακόμη αλλαγή είναι φυσικά το μαύρο χρώμα, με τα προηγούμενα drones της ίδιας σειράς να ήταν αποκλειστικά σε άσπρο χρώμα.

Το DJI Phantom 4 Pro Obsidian θα κυκλοφορήσει επίσης μέσα στο μήνα με τιμή κοντά στα $1500 ενώ η έκδοση με το τηλεχειριστήριο ανεβαίνει στα $1800.

DJI Spark – Αναβάθμιση και στον μικρό της παρέας

Η DJI φαίνεται δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό αλλά και επαγγελματισμό σε όλα τα drones. Έτσι, χωρίς πολλά λόγια, ανακοίνωσε πως το διάσημο για το μέγεθός του αλλά και τις ικανότητές του στον αέρα, Spark θα λάβει ένα αναβαθμισμένο firmware το οποίο θα του επιτρέψει να πραγματοποιεί εγγραφές βίντεο σε σφαιρική λειτουργία.

Με λίγα λόγια θα μπορείς να έχεις πανοραμικά βίντεο με το κλασσικό εφέ fisheye, κατά το οποίο η εικόνα παίρνει το σχήμα μίας σφαίρας.

Διάβασε περισσότερα νέα και ειδήσεις από την έκθεση IFA 2017