Αφού ο ανταγωνιστής του Skylanders, το Disney Infinity, κατόρθωσε να σημειώσει αξιοπρεπείς πωλήσεις (μέσα στους δύο πρώτους μήνες πωλήθηκαν ένα εκατομμύριο παιχνίδια), οι παίκτες του τίτλου έχουν τη χαρά να ανανεώνονται τακτικά με νέους χαρακτήρες. Αυτές τις μέρες η Disney Interactive κυκλοφόρησε πέντε νέους χαρακτήρες Disney και πολυάριθμα κέρματα μπόνους για χρήση στο παιχνίδι.

Όπως και η δημοφιλής σειρά Skylanders, το Disney Infinity χρησιμοποιεί μια πύλη μέσω της οποίας αναγνωρίζονται τα ασύρματα τσιπ και προστίθενται στο παιχνίδι Infinity. Εκτός από τις μεμονωμένες φιγούρες που διατίθενται στη λειτουργία Sandbox της περιπέτειας δράσης για το PS3, το Xbox 360, το Wii, το Wii U και για υπολογιστές, προσφέρονται και τα επονομαζόμενα Play Set, τα οποία ξεκλειδώνουν νέα σενάρια και πίστες, καθώς και τα κέρματα μπόνους, τα οποία εξοπλίζουν π.χ. τους χαρακτήρες του παιχνιδιού με νέες δυνατότητες.

Ήδη διατίθενται πέντε νέες φιγούρες Disney Infinity: οι Ralph και Vanellope από την αστεία, εμπνευσμένη από βιντεοπαιχνίδια ταινία κινουμένων σχεδίων «Wreck-It Ralph», η Ραπουνζέλ από το ριμέικ του παραμυθιού «Tangled», και οι Anna και Elsa από το τελευταίο χειμωνιάτικο παραμύθι «Frozen».

Επιπλέον, η Disney Interactive διέθεσε 20 νέα κέρματα μπόνους, τα οποία ξεκλειδώνουν ειδικές δυνάμεις και νέο εξοπλισμό. Τρία από αυτά είναι «σπάνιες εκδόσεις» και μόνο όσοι είναι πραγματικά τυχεροί θα τα βρουν στο σετ κερμάτων μπόνους.