Ένα από τα αναγκαία κακά σε ένα νοικοκυριό είναι το σιδέρωμα των ρούχων και το δίπλωμά τους, μια διαδικασία η οποία αναμενόμενα δεν έχει πολλούς θαυμαστές.

Η εταιρεία FoldiMate, αποδεχόμενη την πρόκληση, κατασκεύασε μια ενδιαφέρουσα συσκευή που αναλαμβάνει δουλειά αφού πλυθούν και στεγνώσουν τα ρούχα σας. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε κάθε ρούχο ξεχωριστά στο ειδικό μέρος της μηχανής, η οποία έχει διαστάσεις παρόμοιες με αυτές ενός πλυντηρίου. Μπορεί να δεχτεί 15-20 διαφορετικά ρούχα όπως πουλόβερ, φανέλες, μαξιλαροθήκες αλλά και πετσέτες.

Στη συνέχεια πιάνει δουλειά, αναλαμβάνοντας να αφαιρέσει κάθε ζάρωμα από το ρούχο και στη συνέχεια να το διπλώσει σε διαστάσεις τις οποίες εσείς μπορείτε να ορίσετε. Οι δυνατότητες του δε σταματάνε εδώ αφού το FoldiMate μπορεί να αρωματίσει το ρούχο κατά τη διαδικασία διπλώματος, μια διαδικασία η οποία διαρκεί περίπου 45 δευτερόλεπτα.

Πιθανότατα δε το περιμένατε όμως η τιμή του μηχανήματος διατηρείται σε λογικά επίπεδα, αφού αυτή έχει οριστεί στα 850 δολάρια. Όσοι επιθυμούν και τη δυνατότητα αφαίρεσης των ζαρωμάτων από τα ρούχα θα πρέπει να αποχωριστούν και άλλα 300 δολάρια ενώ το κόστος κάθε κάψουλας με άρωμα φτάνει τα 15 με 40 δολάρια. Το FoldiMate αναμένεται στην αγορά το 2018.