Αν και το έχουμε συνηθίσει από πολλές τράπεζες του εξωτερικού που έχουν παρουσία στη χώρα μας μέσω του mobile app τους, εντούτοις πρώτη η Εθνική τράπεζα κάνει εφικτό το digital onboarding από τις συστημικές τράπεζες.

Το digital onboarding επιτρέπει την εγγραφή ενός νέου πελάτη στην τράπεζα με τη δημιουργία λογαριασμού ταμιευτηρίου, απευθείας από την εφαρμογή και χωρίς αυτός να χρειάζεται να επισκεφθεί οποιοδήποτε κατάστημα ή να περιμένει κάποια αίτηση. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε 8 βήματα και περιλαμβάνει εκτός από τον έλεγχο των φορολογικών στοιχείων, την αποστολή των προσωπικών στοιχείων αλλά και τη δημιουργία κωδικών για το i-bank προκειμένου ο χρήστης να έχει άμεση πρόσβαση στο e-banking της Εθνικής τράπεζας.

Στόχος της Εθνικής τράπεζας είναι να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη mobile εφαρμογή της με ακόμα περισσότερες δυνατότητες όπως τη σύναψη μικροδανείων  και άλλων χρήσιμων τραπεζικών προιόντων.

Η εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας είναι ήδη στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple και της Google και μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω link.

NBG Mobile Banking app για Android | iOS