Η Diesel διάλεξε την έκθεση IFA 2017 για να παρουσιάσει όχι ένα, αλλά πέντε νέα smartwatches, με λειτουργικό σύστημα Android Wear ενώ η σειρά θα ονομάζεται Diesel On Full Guard.

Αν και δεν είναι τα πρώτα smartwatch που κατασκευάζει η Diesel, είναι τα πρώτα τα οποία θα έρχονται με λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0. Θα είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων με όλα από αυτά να έχουν μέγεθος 48mm, οθόνη αφής και επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.

Χάρη στο Android Wear 2.0 θα έχουν επίσης όλες τις δυνατότητες του Google Assistant, όπως επίσης Bluetooth συνδεσιμότητα, ειδοποιήσεις στον καρπό σου, δυνατότητα προσαρμογής Watch Face (η αρχική οθόνη του ρολογιού) αλλά και αυτονομία περίπου μίας ημέρας.

Η Diesel μαζί με τα έξυπνα ρολόγια της θα κυκλοφορήσει και μία δική της εφαρμογή T-ON-I (Time, Organizing, Notification, Intelligence). Σύμφωνα με την Diesel, η εφαρμογή θα προσφέρει διάφορες ειδοποιήσεις στον χρήστη με μία ματιά.

Τα νέα έξυπνα ρολόγια της Diesel θα κυκλοφορήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κυρίως από τις 25 Σεπτεμβρίου με τιμές κοντά στα $325 ενώ σε Ευρωπαϊκό έδαφος θα τα δούμε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 14 Οκτώβρη με τιμές από £329.

Διάβασε περισσότερα νέα και ειδήσεις από την έκθεση IFA 2017