Αν και η κυκλοφορία του απέχει ακόμα 1.5 μήνα, η Konami διαθέτει από σημέρα για κατέβασμα το demo του πολυαναμενόμενου eFootball PES 2020.

Έχοντας ψηφιστεί στην πρόσφατη E3 ως «ο καλύτερος αθλητικός τίτλος της χρονιάς», το νέο PES μπορεί να ξενίζει λίγο με τη νέα του ονομασία, όμως φέρνει σημαντικές αλλαγές στο gameplay, θέλοντας να επανακτήσει τα σκήπτρα του καλύτερου παιχνιδιού ποδοσφαίρου.

Το demo με χωρητικότητα 5.5GB, διατίθεται από σήμερα δωρέαν για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ είναι ήδη live στο PlayStation Store και στο Microsoft Store. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να εμφανιστεί και στο Steam  για τους φίλους των PC.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Netflix και YouTube προσθέτει η Tesla στα αυτόνομα οχήματά της.

Στο demo οι φίλοι του παιχνιδιού μπορούν να δουν τις αλλαγές με βάση και τις προηγούμενες εκδόσεις του PES αλλά κυρίως τις νέες συνεργασίες της με ομίλους όπως τη Manchester United, την Arsenal, ή τις αποκλειστικότητες με Juventus και Bayern Munich κλπ. Σε αντίθεση με παλιά demo του παιχνιδιού, φέτος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίξουν offline όσο και online, με Exhibition Match, Co-Op mode, Online Quick Match και Online Co-op.

Διαθέτει ακόμα τρία στάδια, το Allianz Arena της Bayern, το Allianz Parque των Palmeiras, και το επονομαζόμενο Neu Sonne Arena αλλά και Edit Mode (μόνο στο PS4 και στο PC) πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε εμφανίσεις, παίκτες και λοιπά, χωρίς να χάσετε τις αλλαγές σας αν τελικά αποφασίσετε να προμηθευτείτε το πλήρες παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει, κάτι που θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Αγόρασε το παιχνίδι εδώ.