Ο μήνας των πολλαπλών παρουσιάσεων, ο φετινός Οκτώβριος, θα λήξει με μία ακόμη παρουσίαση, αυτή του Honor Magic 2. Παρουσίαση η οποία θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η κινεζική εταιρεία προτίθεται να ανακοινώσει το Honor Magic 2, το κορυφαίο της smartphone για το 2018 το οποίο όμως θα ξεχωρίζει για πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων για την οθόνη του.

Η Honor φαίνεται ότι έχει πετύχει το ιερό δισκοπότηρο των smartphone τα τελευταία χρόνια, το να καλύπτει η οθόνη ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια, χωρίς μάλιστα την παρουσία εγκοπής. Αυτό φανερώνουν και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν μια εντυπωσιακή συσκευή η οποία θα διακρίνεται για το μηχανισμό slide ο οποίος θα αποκαλύπτει την εμπρόσθια κάμερα αλλά και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το ακουστικό, από τη στιγμή που ολόκληρη η εμπρόσθια επιφάνεια είναι οθόνη.

Ένα ακόμη στοιχείο που γίνεται κατανοητό από τις φωτογραφίες είναι η απόφαση της Honor να ενσωματώσει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος όπως στο P20 Pro και το Mate 20 Pro της Huawei ενώ στο εσωτερικό θα δούμε τον Kirin 980, το κορυφαίο SoC της Huawei. Υπομονή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου όπου και θα μάθουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.