Φέτος τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το επόμενο έργο των δημιουργών του Halo, της Bungie. Ο λόγος για το Destiny – ένα online παιχνίδι που συνδυάζει τη γρήγορη δράση σε οπτική πρώτου προσώπου με στοιχεία RPG και θα παρασύρει τους κατόχους κονσόλων Sony και Microsoft σε ένα επικό σκηνικό επιστημονικής φαντασίας. Ο εκδοτικός οίκος Activision πιστεύει πολύ στο παιχνίδι και αναμένει ότι το Destiny θα γίνει ο νέος τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Έτσι δήλωσε, τουλάχιστον, ο CEO της Activision, Bobby Kotick, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας σε ένα συνέδριο επενδυτών. Κατά την άποψή του, το Destiny πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ο επόμενος τίτλος δισεκατομμυρίων της Activision. Ο εκδοτικός οίκος υπέγραψε το 2011 ένα δεκαετές συμβόλαιο με τη Bungie σε σχέση με το παιχνίδι.

Πέρα από το Destiny, στόχος της Activision είναι να συνεχίσει φυσικά να έχει έσοδα από τη σειρά shooter Call of Duty. Στο μέλλον, όμως, οι προγραμματιστές θα χρειάζονται έναν επιπλέον χρόνο για την ολοκλήρωση των νέων επεισοδίων, αφού στα στούντιο του Call of Duty – την Treyarch (που είναι υπεύθυνη για τη σειρά Black Ops) και την Infinity Ward (η οποία ανέπτυξε το τελευταίο μέρος του Ghosts) – θα προστεθεί πλέον και μια τρίτη ομάδα. Το Call of Duty 2014 θα φτάσει στα χέρια μας με την υπογραφή της Sledgehammer Games, η οποία συμμετείχε στο παρελθόν στην ανάπτυξη του Modern Warfare 3.