Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους PlayStation 4 που είναι παράλληλα και μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus, αφού για τον Σεπτέμβριο, η Sony τους επιφυλάσσει δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, τα οποία θα μπορέσουν να κατεβάσουν δωρεάν.

Ο λόγος για τα God of War III Remastered και το Destiny 2 τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα μέσω του PlayStation Plus. Στο τρίτο επεισόδιο του God of War, ο εκρηκτικός Kratos, o πρώην Σπαρτιάτηw πολεμιστήw, προκαλεί χάος στους θεούς που τον πρόδωσαν. Ανεβείτε από τα βάθη του Άδη μέχρι τα ύψη του Ολύμπου για την απόλυτη εκδίκηση.

Η ιστορία του Destiny 2 θα λέγαμε είναι πιο συνηθισμένη αφού όπως εξηγεί η Sony «h τελευταία ασφαλής πόλη στην ανθρωπότητα έπεσε. Ο βίαιος διοικητής της Red Legion, Ghaul, οδήγησε μια συγκλονιστική δύναμη στη νίκη, αφού πρώτα αφαίρεσε τις δυνάμεις από τους Φύλακες της πόλης. Ως ένας από τους εναπομείναντες επιζώντες, πρέπει να περιπλανηθείτε σε μυστηριώδεις, ανεξερεύνητους κόσμους του ηλιακού μας συστήματος για να ανακαλύψετε ένα μεγάλο οπλοστάσιο και να κατακτήσετε νέες καταστροφικές δεξιότητες στη μάχη. Η ηγεσία της αντεπίθεσης εξαρτάται από εσάς…»