Το Destiny 2, ένα fps παιχνίδι από τους δημιουργούς του Halo, βρίσκεται στην αγορά εδώ και λίγες εβδομάδες, με τις πωλήσεις του να είναι σίγουρα εντυπωσιακές για το 2017.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία, το Destiny 2, στον ένα μήνα μόλις κυκλοφορίας του, έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις όλα τα άλλα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει φέτος, κατακτώντας την κορυφή του δημοφιλέστερου παιχνιδιού για το 2017. Σημειωτέον ότι οι πωλήσεις του Destiny 2 έχουν πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του PlayStation 4 και του Xbox One, με αυτή για PC να έρχεται σε λίγες ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι τα νούμερα πωλήσεων θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

Διάβασε επίσης: Τα πρώτα παιχνίδια του αρχικού XBOX έρχονται στο XBOX One.

Σύμφωνα με την αναφορά της NPD Group, το Destiny 2 είναι το τρίτο παιχνίδι σε πωλήσεις για τους 12 τελευταίους μήνες, με το Call of Duty: Infinite Warfare (Σεπτέμβριος 2016) και το Battlefield 1 (Οκτώβριος 2016) να το ξεπερνάνε. Τον προσεχή Δεκέμβριο, αναμένεται και η κυκλοφορία του πρώτου DLC για το παιχνίδι, κάτι που θα ενισχύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και πολύ πιθανόν να φέρει νέους παίκτες ειδικά στο online κομμάτι του.