Μετά από πολυετή εργασία, το νέο έπος επιστημονικής φαντασίας της αμερικανικής Bungie (η οποία έγινε διάσημη και πλούτισε με τη σειρά Halo) θα διατεθεί επιτέλους στο εμπόριο το δεύτερο τρίμηνο του 2014. Εάν το Destiny θα ανταποκριθεί τελικά στις διθυραμβικές κριτικές που έλαβε προκαταβολικά, θα το μάθουμε λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Όσοι έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι, θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στη φάση beta του open world shooter.

 

Με το Destiny η Bungie σκοπεύει να παρουσιάσει στις αρχές του καλοκαιριού ένα ατμοσφαιρικό first-person shooter με στοιχεία RPG και έναν απέραντο online κόσμο, το οποίο θα απασχολήσει τους κατόχους κονσόλων για τα επόμενα δέκα χρόνια. Το Destiny τοποθετείται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να υπερασπιστούν την τελευταία πόλη της ανθρωπότητας έναντι επιθετικών εξωγήινων φυλών και να εξερευνήσουν αρχαία ερείπια σε διάφορους πλανήτες.

 

Το Destiny θα κυκλοφορήσει για το PS3, το PS4, το Xbox 360 και το Xbox One και οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το παιχνίδι αρχίζει να αποζημιώνει τους παίκτες από την πρώτη στιγμή της παραγγελίας. Όσοι το παραγγείλουν, θα λάβουν έναν κωδικό συμμετοχής στη δοκιμή Beta.