Το νέο soundbar της Denon με εξαιρετικά επίπεδο ντιζάιν δεν προεξέχει από την τηλεόραση επίπεδης οθόνης όταν τοποθετείται στον τοίχο. Επειδή τα λεπτά ηχεία υστερούν συνήθως στην αναπαραγωγή των μπάσων, η Denon πρόσθεσε το subwoofer.

Denon_dhts514-2Το εξωτερικό γούφερ λειτουργεί χωρίς καλώδιο σήματος, αλλά εξακολουθεί να απαιτείται καλώδιο τροφοδοσίας.

Το Denon DHT-S514 προσομοιώνει τον ήχο surround με κωδικοποίηση Dolby Digital και DTS. Υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες για διαλόγους, μουσική και ταινίες, ενώ διαθέτει ακόμη και μια νυχτερινή λειτουργία. Σε αυτήν τη λειτουργία μειώνεται η δυναμική, ώστε να μην ενοχλούνται οι γείτονες.

Το σύστημα λαμβάνει σήματα μέσω HDMI, οπτικά, ομοαξονικά και αναλογικά. Επίσης, το soundbar υποστηρίζει την άμεση ροή περιεχομένων από smartphone, tablet και notebook μέσω Bluetooth. Το Denon DHT-S514 αναγνωρίζει αυτόματα τα σήματα και επιλέγει την κατάλληλη είσοδο. Το soundbar συνδέεται με την τηλεόραση με ένα μόνο καλώδιο. Χάρη στον αναμεταδότη υπερύθρων, το τηλεχειριστήριο της Denon χρησιμοποιείται και για τον έλεγχο της τηλεόρασης.

Το soundbar με subwoofer είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο σε μαύρο χρώμα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα καλώδιο HDMI και ένα οπτικό καλώδιο.