Στις 3 Μαίου είναι προγραμματισμένη η ευρωπαική κυκλοφορία του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της Samsung Galaxy Fold, και η νοτιοκορεατική εταιρεία φροντίζει να κρατά το ενδιαφέρον του κόσμου μέσα από ένα τετράλεπτο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο YouTube.

Στο βίντεο -το οποίο δεν διαθέτει μουσική υπόκρουση-, βλέπουμε όλες τις διαθέσιμες χρήσεις του Galaxy Fold, ενώ μπορούμε να ακούσουμε και τους ήχους που κάνει η συσκευή κατά το δίπλωμα και το άνοιγμα όταν και μετατρέπεται σε tablet 7.3 ιντσών. Βλέπουμε ακόμη τη χρήση των τριών κύριων καμερών οι οποίες διαθέτουν και υπερευρυγώνιο φακό, τη λήψη selfie αλλά και τη χρήση δημοφιλών εφαρμογών όπως Instagram, Google Maps και Netflix.

Από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι οι διαστάσεις της συσκευής όταν ειναι διπλωμένη, όταν και μεταρμοφώνεται σε smartphone με οθόνη 4.6 ιντσών. Στα διάφορα πλάνα βλέπυμε το Galaxy Fold από όλες τις διαθέσιμες γωνίες, αναδεικνύοντας την πολυτελή εμφάνιση και την προσοχή που έχει δοθεί κατά την κατασκευή του, δύο στοιχεία που είναι αναγκαία προκειμένου να δικαιολογηθεί η τιμή των €2200.