Έναν διαφορετικό τρόπο για να βγάζετε selfies σκαρφίστηκε το τμήμα της Coca Cola στο Ισραήλ, παρουσιάζοντας ένα μπουκάλι με το διάσημο αναψυκτικό το οποίο όμως έχει μια ιδιαιτερότητα αφού ενσωματώνει κάμερα. Το λεγόμενο Coca Cola Selfie.

Αν αναρωτιέστε τι πρακτική χρήση έχει μια κάμερα σε ένα μπουκάλι αναψυκτικού, η απάντηση είναι μία, selfies. Η εταιρεία έχει προσαρμόσει την κάμερα στη βάση ενός μπουκαλιού Coca Cola των 500ML και η οποία κάνει αυτόματα λήψη φωτογραφίας όταν εντοπίσει ότι το μπουκάλι βρίσκεται σε γωνία 70 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος του δροσίζεται με το περιεχόμενο του, κάτι που σημαίνει ότι είναι ώρα για selfie, η λήψη της οποίας γίνεται αυτόματα. Στη συνέχεια οι φωτογραφίες μπορούν να περάσουν στον υπολογιστή μέσω της usb θύρας που ενσωματώνεται στο μπουκάλι.

Η ιδέα για το «πρώτο μπουκάλι selfie» ανήκει στη διαφημιστική εταιρεία Gefen Team και αποτελεί μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας για μια μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση που γίνεται το καλοκαίρι στο Ισραήλ. Το πείραμα πέτυχε με αρκετά uploads φωτογραφιών στο Facebook, το Snapchat, και το Instagram. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει πρόβλεψη να δούμε την κυκλοφορία του νέου μπουκαλιού της Coca Cola σε άλλες χώρες.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν