Ένα από τα χαρακτηριστικά που ζήτανε αρκετοί χρήστες είναι η λειτουργία Χρονοδιακόπτη ύπνου, το οποίο και πλέον ενσωματώνει το Spotify, η δημοφιλέστερη υπηρεσία streaming μουσικής που έφερε την επανάσταση στο χώρο.

Μέσω της εφαρμογής του για την πλατφόρμα του Android, το Spotify προσθέτει χρονοδιακόπτη ύπνου προκειμένου η αναπαραγωγή μουσικής να τερματίζει αυτόματα μετά το χρονικό όριο που θα επιλέξει ο χρήστης. Αν και μοιάζει μια τυπική ρύθμιση, εντούτοις το Spotify δεν την είχε προσθέσει στην εφαρμογή του, δίνοντας χώρο σε τρίτες εφαρμογές να προσφέρουν κάτι αντίστοιχο.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το ASUS ZenBook Pro Duo είναι laptop που διαθέτει δύο οθόνες.

Μια αναζήτηση στο Play Store φανερώνει μάλιστα αρκετές τέτοιες εφαρμογές, με την πρώτη από αυτές η οποία φέρει την ονομασία “Sleep Timer”, να έχει συνολικά περισσότερο από 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις.

Η ρύθμιση είναι αρκετά εύκολη να ενεργοποιηθεί, με το Spotify να εμφανίζει στον χρήστη μια σειρά από προκαθορισμένους χρόνους που κυμαίνονται από τα 5 λεπτά έως τη 1 ώρα. Βέβαια η εμφάνισή της θα γίνει σταδιακά σύμφωνα με την εταιρεία, με την όλη διαδικασία να ολοκληρώνεται μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουνίου.