Σχεδιασμένα από αθλητές για αθλητές, τα ακουστικά Under Armour Flash, υπόσχονται πλήρως ασύρματη λειτουργία, για να μην μπλέκονται στα … πόδια σου καθώς γυμνάζεσαι.

Είτε είσαι επαγγελματίας αθλητής ή απλά θέλεις να ξαναβρείς τη φόρμα σου για το νέο έτος, η επιλογή των σωστών ακουστικών θα κάνει τη διαφορά, ειδικά κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Παρουσιάστηκαν στην έκθεση CES 2019 στο Λας Βέγκας, τα ακουστικά Flash είναι ασύρματα και συνδέονται αυτόματα στο smartphone μέσω Bluetooth, αφού αρχικά κάνεις την πρώτη εγκατάσταση. Έτσι δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο ξεμπλέκοντας τα καλώδια.

Με πιστοποίηση IPX7, τα ακουστικά έχουν αντοχή απέναντι στο νερό ώστε να γυμνάζεσαι ακόμη και κατά τη διάρκεια της βροχής ενώ θα ανταπεξέλθουν με άνεση ακόμη και στον ιδρώτα. Διαθέτουν μπαταρία με αυτονομία 5 ωρών ώστε να ολοκληρώσεις άνετα όλες τις ασκήσεις ενώ σε κάθε περίπτωση αν θέλεις περισσότερες ώρες, θα μπορείς να τα φορτίσεις μέσα στην ειδική τους θήκη, με την αυτονομία να φτάνει και τις 20 ώρες.

Ένας personal trainer που σε συμβουλεύει

Ένα από τα χαρακτηριστικά των ακουστικών είναι η εφαρμογή MapMyRun, με την οποία θα μπορείς να έχεις συμβουλές για τις ασκήσεις σου σε πραγματικό χρόνο.

Όσο αφορά την ποιότητα του ήχου, τα Under Armour Flash υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις, αφού τον ήχο έχει επιμεληθεί η γνωστή JBL, με οδηγούς των 5.8mm οι οποίο θα φέρουν ισχυρά μπάσα αν το επιθυμείς. Επίσης, ενσωματώνουν την τεχνολογία Bionic Hearing της JBL, με την οποία θα μπορείς καθαρά τι συμβαίνει γύρω σου, χρησιμοποιώντας είτε την τεχνολογία TalkThru είτε την Ambient Aware.

Under Armour Flash

Με την τεχνολογία TalkThru η ένταση της μουσικής μειώνεται ενώ η φωνή σου βελτιώνεται μέσα από το ίδιο το μικρόφωνο, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Έτσι θα μπορείς να συνομιλήσεις με το φίλο σου που κάνετε παρέα γυμναστική είτε με τον γυμναστή που σε επιβλέπει.

Η τεχνολογία Ambient Aware από την άλλη, φέρνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ του περιβάλλοντα θορύβου όπως αυτοκίνητα ή περαστικούς με τη μουσική σου. Με αυτό τον τρόπο θα ακούς την αγαπημένη σου μουσική, χωρίς να θυσιάζεις την ένταση.

Τα ακουστικά είναι ήδη διαθέσιμα στις ΗΠΑ με τιμή στα $169 και περιλαμβάνουν και δωρεάν 12-μηνη συνδρομή με την εφαρμογή MapMyRun, που κοστολογείται στα $29.99. Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για κυκλοφορία σε άλλες χώρες ή την τιμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση CES 2019.