Τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν οι περισσότερες συσκευές έρχονται με κάποιου είδους ενσωματωμένες φωνητικές εντολές και λειτουργίες. Ο smart καθρέφτης μπάνιου από την Capstone Connected Home, έρχεται με ενσωματωμένο το Google Assistant.

Η εταιρεία πίσω από τον έξυπνο καθρέφτη, ανακοίνωσε το προϊόν της κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2019. Ένας καθρέφτης ο οποίος θα μπορείς να ελέγχεις τόσο με τη φωνή όσο και με την αφή. Με το Google Assistant θα μπορείς να δεις τον καιρό και την κίνηση στους δρόμους, προτού ξεκινήσεις τη μέρα σου ενώ ιδιαίτερα χρήσιμο θα είναι και το streaming από το YouTube.

Θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα social media και να κατεβάσεις επιπλέον εφαρμογές, αν και για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί ποιες θα είναι αυτές.

Εργάζεσαι (αν θέλεις) ακόμη και στο μπάνιο

Με το Google Assistant στον καθρέφτη του μπάνιου, σημαίνει πως θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Google Drive, θα γράψεις e-mails αλλά και να ξεκινήσεις την ημέρα στο γραφείο, προτού φύγεις από το σπίτι.

Ο smart καθρέφτης θα μπορεί να αναγνωρίσει έως και 6 διαφορετικές φωνές ώστε να απασχολεί όλη την οικογένεια. Αυτό σημαίνει πως όταν του ζητάς να σου δείξει το Ημερολόγιο και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αυτές δεν θα μπερδεύονται με τις άλλες των υπολοίπων.

Όσο αφορά τη σχεδίαση, ο καθρέφτης μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο που έχεις ήδη στο σπίτι, ώστε να ταιριάξει αμέσως ανεξάρτητα από την υπόλοιπη διακόσμηση. Η Capstone Connected Home αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμος για αγορά τους επόμενους 6 μήνες αν και για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει πληροφορίες που αφορούν την τιμή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση CES 2019.