Με τη σειρά Philips Hue είδαμε πολλά νέα προϊόντα στην έκθεση CES 2019 για τον εξωτερικό αλλά και εσωτερικό φωτισμού του σπιτιού. Νέες συσκευές σχεδιασμένες να σε καλωσορίζουν στο σπίτι και να φωτίζουν το δρόμο σου έως την εξώπορτα.

Με τον έξυπνο φωτισμό στο σπίτι να βρίσκει όλο και περισσότερες εφαρμογές και να γίνεται σιγά σιγά, το νέο trend της εποχής, ο κήπος είναι το επόμενο μέρος όπου οι κατασκευαστές δίνουν μεγαλύτερη σημασία. Και με τη σειρά Philips Hue, τα πάντα πλέον έξω από το σπίτι θα είναι φωτισμένα.

Η σειρά περιλαμβάνει έναν αισθητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία και ο οποίος σε ανιχνεύει καθώς πλησιάζεις στο σπίτι, ενεργοποιώντας τα φώτα στην αυλή, στο γκαράζ ή στον κήπο.

Μπορείς να προσαρμόσεις το φωτισμό μέσα από την εφαρμογή Hue και να επιλέξεις ποια φώτα, εντός και εκτός του σπιτιού, να ενεργοποιούνται όταν κάποιος πλησιάζει.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τον αισθητήρα ώστε να αποτρέπεις και πιθανούς εισβολείς, αφού ενεργοποιώντας τα φώτα, όχι απαραίτητα όλα μαζί και τα ίδια κάθε φορά, να φαίνεται πως κάποιος υπάρχει μέσα στο σπίτι.

Λαμπρές ιδέες από τη Philips

Ο αισθητήρας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ομαλή επιφάνεια, είτε τον χρειάζεσαι στην είσοδο του γκαράζ, στην κύρια εξώπορτα του σπιτιού ή στην πόρτα της αυλής. Με ανίχνευσης που φτάνει τα 12 μέτρα αλλά και αισθητήρα νυκτός, τα φώτα θα ενεργοποιούνται μόνο όταν έχει πέσει το φως του ηλίου, εξοικονομώντας μπαταρία.

Ο έξυπνος φωτισμός της Philips θα γίνει διαθέσιμος για αγορά κάποια στιγμή τον Φεβρουάριου με τιμή κοντά στα £49.99, αν και η εταιρεία δεν έχει κάνει επίσημα την τοποθέτησή όσο αφορά την τιμολόγηση.

Ανάμεσα στα smart προϊόντα που ξεχώρισαν ήταν επίσης οι smart προβολείς, φώτα τοίχου αλλά και φωτιστικά πεζοδρομίου.

Όπως όλα τα έξυπνα φωτιστικά της Philips, έτσι και σε αυτά θα μπορείς να τα ελέγξεις μέσα από την εφαρμογή, επιλέγοντας μεταξύ 16 εκατομμυρίων χρωμάτων που φυσικά περιλαμβάνουν και τα κλασσικά κίτρινα / άσπρα φώτα των παραδοσιακών λαμπών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση CES 2019.