Το LG Styler πρόκειται για την ντουλάπα του μέλλοντος η οποία εκτός από αποθήκευση, θα φροντίσει όλα τα αγαπημένα σου ρούχα, από τη στιγμή που θα τα κρεμάσεις έως ότου τα βγάλεις για να τα φορέσεις.

Στην έκθεση CES 2019 υπάρχουν έξυπνα ηχεία, έξυπνες τηλεοράσεις και συστήματα έξυπνου φωτισμού. Στη λίστα από σήμερα, μπορούμε να προσθέσουμε και έξυπνες ντουλάπες, χάρη στο LG Styler το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση.

Όταν η ντουλάπα είναι κλειστή λειτουργεί ως καθρέφτης ενώ στο εσωτερικό της διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη. Έχει σύστημα για να κρεμάς εύκολα τα ρούχα ενώ από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα αφαιρέσει ζάρες και τσακίσεις.

Ρούχα απαλλαγμένα από αλλεργίες

Η LG έχει αναπτύξει ένα έξυπνο σύστημα ατμού, το TrueSteam, το οποίο εκτός από τη δυνατότητα να αφαιρεί τις ζάρες, μπορεί να προσφέρει ρούχα απαλλαγμένα από αλλεργίες, ειδικά για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα, ηλικιωμένους ή παιδιά.

Απλά κρέμασε τα ρούχα σου μέσα στη ντουλάπα και η τεχνητή νοημοσύνη LG AI ThinQ θα αρχίσει ένα κύκλο ατμού, ο οποίος θα αφαιρέσει ακόμη και τους κόκκους σκόνης.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη συσκευή ανάμεσα στις δεκάδες smart οικιακές συσκευές που έχουν παρουσιαστεί η οποία όμως ενσωματώνει τεχνητή νοημοσύνη. Με το LG Styler στο σπίτι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγεις ποτέ ξανά βόλτα με ζαρωμένα ή ταλαιπωρημένα ρούχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση CES 2019.