Όσο εύκολα μπορείς να βάλεις μία κάψουλα για να φτιάξεις τον πρωινό καφέ, τόσο εύκολα θα μπορείς να φτιάχνεις σπιτική μπύρα με το LG HomeBrew.

Η LG ανακοίνωσε τη συσκευή παραγωγής μπύρας στην έκθεση CES 2019, η οποία σου επιτρέπει να φτιάξεις 5 διαφορετικούς τύπους μπύρας, απλά βάζοντας μία κάψουλα και πατώντας μερικά πλήκτρα.

Η LG ισχυρίζεται πως η διαδικασία είναι πανεύκολη ενώ η συσκευή θα έχει και ειδικό σύστημα αυτοκαθαρισμού, όταν αυτό απαιτείται. Επίσης, μία εφαρμογή θα σε ενημερώνει για το πότε θα είναι έτοιμη η μπύρα ενώ θα μπορεί να ετοιμάσει 5 λίτρα σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Μπύρα όπως τη θέλεις με ένα πάτημα

Η συσκευή φτιάχνει 5 διαφορετικούς τύπους μπύρας, American IPA, μαύρη μπύρα, Czech Pilsner, American Pale και Witbier.

Η LG συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής μπύρας Munton που εδρεύει στη Ηνωμένο Βασίλειο για την κατασκευή των καψουλών, αλλά για την ώρα παραμένει άγνωστο πόσο θα κοστίζει η κάθε μία από αυτές.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το LG HomeBrew και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια ημερομηνία, αλλά για αυτούς που θέλουν να πίνουν μπύρα που ταιριάζει απόλυτα στα θέλω τους, αποτελεί θα λέγαμε μονόδρομο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση CES 2019.