Η έκθεση CES 2019 έχει ξεκινήσει και ήδη αρκετοί κατασκευαστές έχουν ανακοινώσει δεκάδες προϊόντα. Ένα από αυτά είναι το Dell Alienware m17 gaming laptop, το οποίο πρόκειται για το ελαφρύτερο και λεπτότερο 17άρι που υπάρχει έως τώρα.

Η Alienware κατάφερε να χωρέσει στο ομολογουμένως compact σασί του laptop 17 ιντσών, ισχυρό επεξεργαστή Intel Coffee Lake H-series και γραφικά NVIDIA Turing. Το πάχος είναι μόλις 23mm ενώ το βάρος δεν ξεπερνά τα 2.63kg.

Υποστηρίζει επεξεργαστές έως και Intel Core i9-8950HK, γραφικά GeForce RTX 2080, 32GB μνήμη RAM αλλά και διπλούς δίσκους SSD PCIe 1TB για να έχεις όλη την ισχύ που θα χρειαστείς. Όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια χρήσης. Και για να μην ανησυχείς για τις θερμοκρασίες, η Dell το έχει εξοπλίσει με το μοναδικό σύστημα ψύξης Cryo-Tech v2.0.

Το ιδιαίτερο σύστημα ψύξης τροφοδοτεί το laptop με κρύο αέρα χρησιμοποιώντας τους διπλούς ανεμιστήρες στο κάτω μέρος και ταυτόχρονα απωθεί το ζεστό αέρα από τα πλάγια και το πίσω μέρος. Μαζί με τους σωλήνες απώθησης θερμοκρασίας, το Cryo-Tech v2.0 θα σου δώσει το maximum των επιδόσεων, τόσο από τον επεξεργαστή όσο και από την κάρτα γραφικών.

Το laptop θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, ασημί και κόκκινο ενώ θα διαθέτει το χαρακτηριστικό πληκτρολόγιο m-series της Alienware, με 4 ζώνες φωτισμού AlienFX RGB. Η Dell σκοπεύει να το δώσει σε κυκλοφορία στις 21 Ιανουαρίου με τιμή που θα αγγίζει τα $1650.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση CES 2019.