Αν και η Canon είναι γνωστή στο κοινό μέσα από τις DSLR φωτογραφικές μηχανές, στην έκθεση CES 2019 έκανε την έκπληξη και παρουσίασε τις βιντεοκάμερες Canon Vixia.

Ανακοίνωσε τρεις νέες βιντεοκάμερες Vixia, από τις οποίες η μία μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφές βίντεο σε ανάλυση 4K. Όπως αναφέρει η Canon, η Vixia HF G50, είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός τόσο για ερασιτέχνες κινηματογραφιστές που αναζητούν το κάτι παραπάνω αλλά και για φωτογράφους εκδηλώσεων όπως γάμο ή βάπτιση.

Οι Vixia HF W11 και W10 από την άλλη, πρόκειται για βιντεοκάμερες που μπορείς να πάρεις μαζί σου σχεδόν οπουδήποτε, αφού και οι δύο έχουν υψηλή αντοχή σε πτώσεις αλλά και το νερό.

Υψηλή ποιότητα εγγραφής και υψηλό επίπεδο ευκρίνειας

Η HF G50 μπορεί να εγγράψει βίντεο 8-bit σε ανάλυση 4K και τα 30fps, ενώ εναλλακτικά σου δίνει επιλογή για εγγραφή 10-bit στα 1080p Full HD. Εξοπλισμένη με αισθητήρα 1/2.3 inch αλλά και επεξεργαστή Digic DV 6. Ταυτόχρονα προσφέρει και οπτικό ζουμ 20x για μακρινές λήψεις.

Canon Vixia

Σου δίνει επιλογή εγγραφής σε αργή ή γρήγορη κίνηση με ταχύτητες από 0.4x έως και 1200x. Και για να έχεις απόλυτα σταθερό βίντεο, χρησιμοποιεί σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων μαζί με την τεχνολογία Dual Pixel CMOS.

Μπορεί να δεχθεί δύο κάρτες SD για αποθήκευση βίντεο ενώ ενσωματώνει οθόνη αφής 3.0’’ αλλά και ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο EVF.

Η Canon θα δώσει σε κυκλοφορία την HF G50 τον προσεχή Απρίλιο με τιμή στα $1099.

Βίντεο στη βροχή και τα χιόνια

Για εσένα που η λέξη περιπέτεια είναι μέρος της καθημερινότητάς σου αλλά και για εσένα που αναζητάς την περιπέτεια λιγότερο συχνά, η Canon έχει σχεδιάσει τις Vixia HF W11 και W10. Διαθέτουν σώμα το οποίο έχει υψηλή αντοχή απέναντι στις πτώσεις, το νερό αλλά και τη σκόνη.

Canon Vixia

Και οι δύο μπορούν να μπουν κάτω από το νερό σε βάθος έως και 5 μέτρα ενώ αντέχουν σε αντίξοες θερμοκρασίες που φτάνουν και τους -10 βαθμούς Κελσίου.

Προσφέρουν οπτικό ζουμ 40x αλλά και ψηφιακό 60x, εγγραφή βίντεο Full HD 1080p, μπαταρία με αυτονομία 5 ωρών και οθόνη αφής 3.0’’.

Η διαφορά μεταξύ των δύο εντοπίζεται στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η W11 έχει δυνατότητα αποθήκευσης 32GB ενώ η W10 8GB.

Θα κυκλοφορήσουν και αυτές τον Απρίλιο με τις τιμές να ξεκινούν στα $399 και να φτάνουν έως και τα $449.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση CES 2019.