Η παρουσία της LG στην έκθεση CES 2018 θα είναι αρκετά σημαντική, με την εταιρεία να δημιουργεί ήδη κλίμα προχωρόντας σε σχετικές ανακοινώσεις προιόντων που θα παρουσιάσει στον εκθεσιακό της χώρο. Αυτή τη φορά η κορεατική εταιρεία μας ενημερώνει ότι θα παρουσιάσει τις νέες της οθόνες LG Nano IPS και οι οποίες «θέτουν νέα δεδομένα στη δυνατότητα αναπαραγωγής χρωμάτων».

Για όσους αναρωτιούνται, η τεχνολογία Nano IPS περιλαμβάνει την εφαρμογή σωματιδίων μεγέθους νανομέτρου στα LED της οθόνης για την απορρόφηση των πλεονασματικών μηκών κύματος φωτός.

Οι κάτοχοι σχετικών οθόνων αναμένεται να δουν βελτιωμένη ένταση και καθαρότητα των χρωμάτων στην οθόνη με πιο ακριβή και ζωντανή εμπειρία προβολής. Υποστηρίζουν ακόμα HDR600 με ακόμη μεγαλύτερο δυναμικό εύρος κορυφαίας φωτεινότητας και νέες επιλογές συνδεσιμότητας που έχουν πλήρη συμβατότητα με Thunderbolt 3. Η αρχή γίνεται με το μοντέλο 32UK950, μια οθόνη 32 ιντσών, ανάλυσης 4K, ενώ ακολουθεί το μοντέλο 34 ιντσών 34WK95U με την ανάλυση 5K (5120 x 2160).  Τέλος η LG θα παρουσιάσει και το μοντέλο 34GK950G που προσθέτει και την τεχνολογία G-sync για κορυφαίες επιδόσεις στα παιχνίδια.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της CES 2018 από τις 9 Ιανουαρίου όταν και ανοίγει επίσημα τις πύλες της στο κοινό.