Στην περίπτωση που ήδη χρησιμοποιείς gaming περιφερειακά της Razer, θα γνωρίζεις το σύστημα φωτισμού Chroma, όπου και ενσωματώνουν κάποια από αυτά. Το σύστημα φωτισμού Chroma φέρνει εντυπωσιακούς φωτισμούς σε σχεδόν όλες τις αποχρώσεις, σε ακουστικά, πληκτρολόγια, ποντίκια αλλά και χειριστήρια. Και όλα αυτά μαζί, συγχρονίζονται με τον υπολογιστή για μία εντυπωσιακή gaming εμπειρία.

Αν θέλεις να δώσεις σε όλο το σπίτι τον ίδιο εντυπωσιακό φωτισμό, η τύχη σου δουλεύει, αφού η Razer ανακοίνωση στην έκθεση CES 2018 συνεργασία με τη Philips Lightning. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας; Οι συσκευές Chroma της Razer να μπορούν να συνδεθούν με τα smart φωτιστικά της Philips Hue και να δημιουργήσεις ένα απίθανο περιβάλλον με εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Αν και δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που εκμεταλλεύονται τις λειτουργίες φωτισμού Chroma, ήδη υπάρχουν μερικά από τα πιο διάσημα όπως τα Overwatch και Quake Champions. Το επίπεδο ενέργειας μέσα στο παιχνίδι έχει πέσει χαμηλά; Το πληκτρολόγιο αναβοσβήνει σε κόκκινο χρώμα. Μπήκες σε ένα χώρο που τα φώτα αναβοσβήνουν; Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό σου δωμάτιο. Το αποτέλεσμα των παραπάνω; Μία ατμόσφαιρα που δεν έχεις ζήσει στο παρελθόν και πραγματικά σε βάζει στη θέση του πρωταγωνιστή ή αν θέλεις του χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Για να λειτουργήσουν όλα τα παραπάνω θα χρειαστεί να έχεις στη διάθεσή σου αρκετές συσκευές όπως φωτιστικά Philips Hue, τον αντάπτορα των φωτιστικών, το ειδικό πρόγραμμα της Philips αλλά και τον υπολογιστή σου φυσικά με το Razer Synapse 3 ήδη εγκατεστημένο, το οποίο όπως ανακοίνωσε η Razer, θα είναι δωρεάν για όποιον διαθέτει ήδη περιφερειακά Chroma.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να παίξεις ένα παιχνίδι για να απολαύσεις αυτούς τους εντυπωσιακούς φωτισμούς. Μπορείς να δημιουργήσεις οποιαδήποτε ατμόσφαιρα ταιριάζει στην περίσταση, όπως μία για τις ταινίες σου, μία για την καθιερωμένη πλοήγηση στο Internet ή ακόμη και μία για τις περιπτώσεις που έρχονται φίλοι στο σπίτι και χαλαρώνετε όλοι μαζί παρέα.

Διάβασε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση CES 2018