Η Samsung έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να φέρει στην αγορά ένα από τα πιο έξυπνα ψυγεία στον κόσμο. Αυτή τη φορά στην έκθεση CES 2018 έρχεται να μας παρουσιάσει το ανανεωμένο έξυπνο ψυγείο Samsung Family Hub. Η τρίτη έκδοση του έξυπνου ψυγείου, φέρνει μαζί του τη διάσημη βοηθό της Κορεάτικης εταιρείας Bixby αλλά και εντυπωσιακό δυνατό ήχο από την AKG, για να κάνεις το χρόνο σου στην κουζίνα πιο διασκεδαστικό.

Η δεξιά πόρτα του Samsung Family Hub, έχει μία τεράστια οθόνη και πέρα από αυτή, όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν με ένα παραδοσιακό ψυγείο. Βέβαια, η Samsung έχει στόχο να κάνει τη μαγειρική σου διασκεδαστική και μάλλον πιο εύκολη. Πρόσθεσε λοιπόν την ψηφιακή βοηθό Bixby, όπου λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και στο Samsung Galaxy S8.

Βέβαια, η Bixby εκτός από τις κλασσικές λειτουργίες ερωτο-απαντήσεων, μπορεί και γνωρίζει ακριβώς τι βρίσκεται εντός του ψυγείου ενώ μπορεί να σου προτείνει συνταγές με βάση τα υλικά που έχει αναγνωρίσει. Αρκετά πρακτικό και χρήσιμο στην περίπτωση που θέλεις να ετοιμάσεις κάτι στα γρήγορα ή να μαγειρέψεις μία συνταγή την οποία δεν ήξερες έως τώρα ότι θα ήταν εφικτή.

Samsung Family Hub

Επιπρόσθετα, η Bixby γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία λήξης των τροφίμων σου ενώ μπορεί να σου προτείνει super market και παντοπωλεία ώστε να κάνεις τα ψώνια σου. Και χάρη στα πανίσχυρα ηχεία της AKG που βρίσκονται ενσωματωμένα στην πρόσοψη του ψυγείου, καθώς μαγειρεύεις θα ακούς τα αγαπημένα σου μουσικά κομμάτια. Όχι ότι δεν θα μπορούσες να το κάνεις χρησιμοποιώντας ένα Bluetooth ηχείο, αλλά το Samsung Family Hub έχει και… από αυτό.

Η Samsung δεν έχει κάνει ανακοινώσεις όσο αφορά την τιμή ή την κυκλοφορία του έξυπνου ψυγείου αλλά βασιζόμενοι στα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, μάλλον αυτό θα γίνει σχετικά σύντομα. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα ψυγείο με χαρακτήρα ή ένα ψυγείο που μπορεί να σου προτείνει τι θα μπορούσες να μαγειρέψεις για σήμερα (το αιώνιο ερώτημα δηλαδή των περισσότερων Ελληνικών νοικοκυριών), τότε το Samsung Family Hub 3.0 μάλλον είναι σχεδιασμένο για εσένα.

Διάβασε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση CES 2018