Η CES 2018 μέσα από τα μάτια του MediaTrends [PHOTOS]

Για ακόμη μία χρονιά η έκθεση CES 2018 ήρθε και έφυγε με ανακοινώσεις και καινοτόμα προϊόντα τα οποία έχουν ως μοναδικό στόχο να διαμορφώσουν το παρόν αλλά κυρίως το αύριο.  Ένα μέλλον στο οποίο θα συμμετέχουμε ενεργά σε όλα όσα έχουν περισσότερη σημασία για εμάς και την καθημερινότητά μας. Ένα μέλλον το οποίο φαίνεται ολοένα και πιο υποσχόμενο.

Το ταξίδι από την Αθήνα έως και το Λας Βέγκας διήρκησε “μόλις” 29 ώρες, με την έκθεση να απλώνεται για 4 μέρες σε δύο τεράστιους εκθεσιακούς χώρους αλλά και διάσπαρτα στα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης όπως το Mirage και το Venetian.  Περπατήσαμε ανάμεσα από εκατοντάδες τυχερά παιχνίδια (ναι βρεθήκαμε στα πιο διάσημα καζίνο του Λας Βέγκας), επισκεφθήκαμε εκατοντάδες εκθεσιακούς χώρους και περίπτερα, και είδαμε πράγματα τα οποία σε μερικές περιπτώσεις θα μπορούσαν να ήταν μέρος ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Ανεξάρτητα από την κούραση, τα δεκάδες χιλιόμετρα που γράψαμε στην εφαρμογή Heath του smartphone, τις σχεδόν 10 ώρες ύπνου σε 3 ημέρες αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που σε έκαναν πολλές φορές να χάνεις το βηματισμό σου, γίναμε μάρτυρες τεχνολογιών που αξίζει να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Αν ψάχνεις τις καλύτερες τιμές, θα τις βρεις εδώ!

Μερικά προϊόντα ήταν τόσο φιλόδοξα που μάλλον δύσκολα θα βρουν το δρόμο τους προς τα ράφια των καταστημάτων παρά τα όνειρα των δημιουργών τους. Άλλα ήταν τόσο καινοτόμα που σε έκαναν να απορείς και να προσπαθείς να ξεστομίσεις σιγανόφωνα «αποκλείεται να υπάρχει».  Σε κάθε περίπτωση όμως δε χάσαμε την ευκαιρία να βομβαρδίσουμε με ερωτήσεις τον εκάστοτε εκπρόσωπο κάθε εταιρείας για το προϊόν του και τα σχέδια που έχει γι’ αυτό. Άλλωστε, η πραγματική δύναμη βρίσκεται στη γνώση και εμείς το μόνο που θέλαμε ήταν απαντήσεις! Και ίσως μια γρήγορη επαφή με το gadget προκειμένου να διαμορφώσουμε μια πληρέστερη άποψη γύρω από αυτό και τις δυνατότητές του.

Όπως είναι κατανοητό, είναι αδύνατον να παρουσιαστούν σε ένα άρθρο όλα τα προϊόντα της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας στον κόσμο. Γι’ αυτό παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας παρουσιάζουμε αρκετά από αυτά που μας προξένησαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς και άλλα τα οποία θα μας απασχολήσουν περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Και για όσους θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο χώρο της έκθεσης ή ίσως… και έξω από αυτόν, οι φωτογραφίες είναι στη διάθεσή σας!

Πρέπει να τα διαβάσεις

 1. Samsung The Wall – Η τεράστια τηλεόραση της Samsung με MicroLED τεχνολογία
 2. Ασύρματη πλέον γίνεται η εμπειρία Virtual Reality
 3. Το μικρότερο USB-C flash drive στον κόσμο με χωρητικότητα 1TB
 4. Το blu-ray player της Panasonic υποστηρίζει HDR10+ και Dolby Vision αναπαραγωγή
 5. Το smartwatch που φορτίζει από εσένα!
 6. Η Philips με το SmartSleep θέλει να κοιμάσαι σαν… πουλάκι
 7. Εντόπισε τον αγαπημένο σου φίλο (γάτα ή σκύλο) με το GPS της Tractive
 8. Το πρώτο smartphone στον κόσμο με fingerprint κάτω από την οθόνη
 9. Υπάρχει πλέον τρόπος να παρακολουθήσεις IMAX ταινίες στο σαλόνι σου
 10. Το έξυπνο ψυγείο της Samsung σου προτείνει συνταγές με τα ήδη αποθηκευμένα τρόφιμα
 11. Το πανέξυπνο ρομποτικό σκυλάκι που θα χρειαστεί να εκπαιδεύσεις
 12. Ποδηλατικές βόλτες μετά μουσικής και πάνω απ’ όλα ασφάλεια
 13. Το smartwatch της Casio φορτίζει το GPS από τον Ήλιο
 14. Τεράστιες οθόνες της NVIDIA για το απόλυτο gaming στο PC
 15. Αισθητήρας της L’ Oreal λειτουργεί χωρίς μπαταρία και μετράει την ηλιακή ακτινοβολία
 16. Το σκάκι που έχει πρόσβαση σε 16 εκατομμύρια παίχτες και κινήσεις
 17. Η δεύτερη έκδοση του DJI Osmo Mobile για ακόμη πιο σταθερές εγγραφές βίντεο