Το HTC Vive είναι ένα από τα καλύτερα headset εικονικής πραγματικότητας. Τώρα, γίνεται ακόμη καλύτερο, αφού η HTC παρουσίασε στην έκθεση CES 2018, την ανανεωμένη έκδοση HTC Vive Pro. Πρόκειται για ένα headset το οποίο είναι πιο ελαφρύ, πιο άνετο, προσφέρει ανίχνευση κινήσεων έως και 10 μέτρα αλλά και βελτιωμένη ανάλυση 2880 x 1600 pixels.

Το νέο VR headset της HTC διαθέτει διπλή OLED οθόνη με ανάλυση 615dpi, δηλαδή αυξημένη κατά 78% σε σύγκριση με αυτή του προηγούμενου μοντέλου. Επίσης, εξοπλίζεται με διπλά μικρόφωνα με δυνατότητα μείωσης εξωτερικών θορύβων, ώστε να επικοινωνείς πιο άνετα.

Το headset θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το επόμενο τρίμηνο ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα πλήρες πακέτο Vive Pro, το οποίο θα περιλαμβάνει χειριστήρια και επιπλέον αισθητήρες, έως το τέλος του χρόνου. Μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, η HTC δεν έχει αναφερθεί στην τιμή διάθεσής του.

Εκτός, όμως από το ανανεωμένο VR headset, η HTC ανακοίνωσε και έναν ασύρματο αντάπτορα, με τον οποίο θα μπορείς να μετατρέψεις τη VR εμπειρία σε ασύρματη.

Διάβασε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση CES 2018