Η CES 2018 (Consumer Electronics Show), η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, είναι και πάλι εδώ, έπειτα από 1 χρόνο αναμονή. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, τα νέα προϊόντα και οι ειδήσεις τεχνολογίας, θα καταλύσουν την έκθεση όπου και διεξάγεται στο Λας Βέγκας, 9 με 12 Ιανουαρίου.

Ήδη αρκετοί κατασκευαστές, έχουν προβεί σε τρανταχτές ανακοινώσεις αφήνοντάς μας σε αναμμένα κάρβουνα. Και αυτά είναι μόνο η αρχή. Αν και έχουμε διαβάσει πολλές φήμες, όλες οι επίσημες ανακοινώνεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης έως και τις 12 Ιανουαρίου. Μεταξύ των ανακοινώσεων που έχουμε ήδη διαβάσει, ξεχωρίζει βεβαίως η LG OLED τηλεόραση που αναδιπλώνεται, η LG OLED και η Samsung QLED με ανάλυση 8K, τα νέα Galaxy smartphones της Samsung, το αυτόνομο Virtual Reality σύστημα της Lenovo Mirage Solo, ψυγεία που συνδέονται με laptop αλλά και αυτόνομα αυτοκίνητα από τη Nissan, τη Hyundai και τη Byton.

Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, οι LG, Samsung και Sony θα προβούν σε συνεντεύξεις τύπου και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, έπειτα από λίγες ώρες θα ξεκινήσουν τις παρουσιάσεις τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το MediaTrends θα σας ενημερώνει συνεχώς με τις τελευταίες και πιο hot ειδήσεις και νέα προϊόντα, ώστε να μη χάσεις καμία σημαντική ανακοίνωση ή τεχνολογία που θα αλλάξει το μέλλον.

Μείνετε συντονισμένοι στο MediaTrends και την CES 2018.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις εδώ