Η Dell παρουσίασε στην έκθεση CES 2018 δύο νέες της σειράς οθόνες Dell Ultrathin, με διαγώνιο 24 και 27 ιντσών, όπου όπως υποστηρίζει η ίδια η εταιρεία, πρόκειται για τα πιο φωτεινά και ταυτόχρονα πιο λεπτά monitor στην κατηγορία τους.

Η Dell Ultrathin 24 (S2419HM) διαθέτει πάνελ ανάλυσης Full HD ενώ η Dell Ultrathin 27 (S2719DM) είναι εξοπλισμένη με πάνελ QHD ανάλυσης, διατηρώντας όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους παρόμοια. Βέβαια, το βασικό ερώτημα στις νέες οθόνες της Dell, είναι το πόσο λεπτές είναι. Στο λεπτότερο σημείο τους, οι 2 οθόνες αγγίζουν σε πάχος τα 5.5mm ενώ μεταβάλλεται έως και τα 29mm, στο πιο παχύ μέρος τους.

Έχουν πολύ μικρά πλαίσια γύρω από την οθόνη χάρη στην τεχνολογία InfinityEdge, η οποία υπάρχει ήδη και σε άλλα monitor της Dell αλλά και laptop, ενώ αρκετά όμορφη και στιβαρή είναι και η βάση τους. Σε σύγκριση με τα 400nits φωτεινότητας των προηγούμενων μοντέλων της Dell, οι νέες οθόνες μπορούν να φτάσουν φωτεινότητα επιπέδου 600nits, ώστε να είναι σε θέση να υποστηρίξουν αναπαραγωγή HDR περιεχομένου.

Dell Ultrathin

Η Dell για να δώσει μία ξεχωριστή εμπειρία θέασης, εξόπλισε τις οθόνες με τεχνολογία CinemaColor με την οποία θα απολαμβάνεις πιο πλούσια χρώματα αλλά και βαθύτερο μαύρο. Επίσης, τα πάνελ τους είναι τεχνολογίας IPS ώστε να έχεις μεγάλες γωνίες θέασης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το μέγιστο επίπεδο ευκρίνειας και λεπτομέρειας ενώ επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα χρωματικών ικανοτήτων. Μπορούν να απεικονίσουν το 99% της παλέτας χρωμάτων sRGB και το 85% της DCI-P3.

Οι δύο οθόνες σου δίνουν δυνατότητα κλίσης προς τα εμπρός έως και τις 5 μοίρες ή προς τα πίσω έως και 21 μοίρες ενώ όπως μας έχει συνηθίσει η Dell, διαθέτουν και την τεχνολογία Flicker-Free ώστε τα μάτια σου να παραμένουν ξεκούραστα και χωρίς ερεθισμούς, ακόμη κι αν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή πολλές ώρες συνεχόμενα.

Οι τιμές τους όσο αφορά την αγορά των ΗΠΑ είναι στα $300 και $500 αντίστοιχα ενώ όπως ανέφερε η Dell, θα κυκλοφορήσουν στις 30 Ιανουαρίου στην Αμερικανική αγορά.

Διάβασε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση CES 2018